top of page
Midlife make-over

Wil jij meer energie?

Wil jij je taille terug?

Wil jij je weer lekker voelen in je lijf?

Start jouw midlife make-over vandaag nog

En begin een nieuwe fase in je leven met het Pauze Project

HET PAUZE PROJECT

Pauze project
menopauze overgang sincerely-media-toN1mQ33Gkw-unsplash.jpg

Gewicht verliezen

Dit programma staat niet in het teken van afvallen tijdens de overgang, maar het is wel één van de doelen die je bereikt. Wil je een ‘perfect bikini body’, dan is het Pauze Project niet voor jou omdat dat niet de focus is. Dit programma is ontwikkeld voor vrouwen die zich weer lekker willen voelen en niet voor even, maar voor altijd.

Slank worden zonder dieet

Blijvende resultaten bereik je zonder streng te diëten, zonder geforceerd sporten en zonder jezelf alles te ontzeggen. Tijdens het Pauze Project stop je de weegschaal in de kast en verbrand je niet alleen vet, maar ook al die dieetboeken. Dit programma werkt door de focus te leggen op kennis, mindset en gewoontes. Je gaat aan de slag met jouw transformatie op basis van kleine en eenvoudige stapjes die leiden naar grote veranderingen.

 

Overgangsklachten verminderen

Het Pauze Project helpt je om overgangsklachten nu of in de toekomst te verminderen en leert je de skills om je weer fit en energiek te voelen. Ben je 45+ en heb je last van hartkloppingen, opvliegers, vermoeidheid en komen er steeds meer kilo’s bij? Of ben je 35+ en wil je nu al een gezonde levensstijl aanleren zodat je later minder last zal hebben van vervelende overgangsverschijnselen? Dan is deze special echt iets voor jou.

Samen succesvol

Dit doe je niet alleen! Het is wetenschappelijk bewezen dat de kans op succes vergroot als je jezelf omringt met gelijkgestemdenSamen met drie andere vrouwen en jouw health coach doorloop je het proces. Deze hechte en betrokken community is een belangrijk onderdeel van de effectiviteit van Het Pauze Project. Groepsgevoel, ondersteuning en kleine veranderingen maken het voor iedereen mogelijk blijvende resultaten te behalen.

Blijvende resultaten

In maar vijf maanden ontwikkel je een gezonde levensstijl die je de rest van je leven gaat vasthouden. Wat je leert kun je nu toepassen, maar ook als je 80 bent. Al tijdens het Pauze Project ervaar je het verschil en zal je merken dat je meer energie krijgt. Dat is de start van een nieuw begin.

 

overgang menopauze Photo by Cody Black on Unsplash
overgang menopauze leefstijl Photo by Brooke Lark on Unsplash

Herken je dit?

Je bent 40 jaar of ouder, je kinderen worden zelfstandiger en je hebt het gevoel dat je niet meer zo veel 'nodig' bent. Je weet niet meer hoe je tijd maakt voor jezelf en je eigen geluk voorop stelt. Misschien denk je al aan je pensioen of zou je toch nog willen veranderen van carrière, maar je durft de stap niet te zetten. Ergens voel je een verlangen om onvervulde dromen waar te maken, want ja, je zit wel al op de helft van je leven.

Ook je lichaam verandert. Elk jaar komen er een paar kilo's bij en die lijk je niet meer kwijt te kunnen raken. Je kleren zitten te strak en nieuwe kopen vind je steeds minder leuk. Dingen die je vroeger graag deed, vermijd je nu omdat je lichaam het niet meer kan. Je poseert niet graag voor de foto en als je 's avonds thuiskomt heb je geen fut en plof je het liefst op de bank.

Kortom, je zit niet meer lekker in je vel, je bent moe en hebt weinig energie. Dan komen daar ook nog eens de overgangsverschijnselen bij: opvliegers, hartkloppingen, zweten, haaruitval, depressie. Je vraagt je af wat er mis is met je. Je hebt alles al geprobeerd en niets lijkt te werken.

Maar je hebt nog niet álles geprobeerd!

Health coaching overgang gewicht verliezen menopauze Photo by JD Chow on Unsplash

Klaar voor een nieuwe start?

Het Pauze Project is ontwikkeld voor vrouwen die denken ‘Mij lukt het toch niet, ik moet hier maar mee leven’. Met dit programma lukt het je wél.

Wil je weten of jij klaar bent voor het Pauze Project?

Doe de test om te zien of coaching jou kan helpen om je gezondheid te verbeteren en je energie te 'boosten'.

Is health coaching iets voor jou?

Het Pauze Project is een eenmalige investering in jezelf waar je de rest van je leven van kunt genieten

Meld je aan en kijk of jij in aanmerking komt voor dit life changing programma

TERUG NAAR DE BASIS

Wil jij precies weten waar je aan gaat werken?

Lees dan alvast meer over de volgende thema’s op de inspiratiepagina.

    Hydratatie           Voeding            Beweging            Slaap

Stress management         Hormonen        Gezonde gewoontes       Self care & self love 

ZO WERKT

HET PAUZE PROJECT

Kennis

Het project is opgedeeld in 20 weken. Elke week staat in het teken van een thema. Je begint de week met het vergroten van je kennis over het thema en je leert hoe je die kennis kunt implementeren. Vervolgens ga je aan de slag met deze gezonde gewoonte. In de wekelijkse coachingsessies zoek je naar manieren waarop je die gezonde gewoonte in jouw leven kan laten passen. Geen vaste regels, maar coaching gericht op persoonlijke implementatie.

Beweging

Naast het vergroten van je kennis krijg je elke week een beweegdoel. Die zou je allemaal zonder sportkleding kunnen doen. Die beweging wordt namelijk onderdelen van je wekelijkse routine. Eentje die je kunt volhouden tot je 80ste.

Steun

Tijdens het Pauze Project ben je onderdeel van een kleine groep. Samen met drie andere vrouwen die in dezelfde levensfase zitten ga je aan de slag. Binnen die groep krijg je een buddy waar je jouw successen, maar ook je struggles mee kunt delen.

Non-scale victories

Om de zoveel tijd doe je een gezamenlijke check-in. Je deelt jouw successen die niets te maken hebben met de weegschaal. En je vraagt hulp aan je coach en de groep voor de onderdelen die nog geen ‘gewoonte’ zijn.

Self care & self love

De rode draad door het programma is self care & self love. Je leert weer goed te zorgen voor jezelf en van jezelf te houden zoals je bent. Dit is het perfecte moment om jezelf weer op de eerste plaats te zetten.

03.

01.

02.

04.

05.

dots1.png
dots2.png
dots2.png
dots1.png

Als lid van Het Pauze Project heb je onbeperkt toegang tot het kenniscentrum, ook na de 20 weken en je kunt altijd via een snelle app contact opnemen met jouw health coach.

Wil je meer informatie?

Download dan de brochure of maak een afspraak voor een gratis online kennismakingsgesprek.

fa quote icon blue.png

Schitterend programma!

Ik startte met het Pauze Project omdat ik mij weer goed wilde voelen in mijn vel, ik wilde graag wat kilo's kwijt en terug wat meer bewegen. Ik voelde me soms een ‘olifant’. 

Na het volgen van het programma ben ik vooral zeer bewust geworden: ik stop niet meer alles zomaar in mijn mond maar ik heb geleerd om mindful te eten. Ik heb ook een ochtendroutine ontwikkeld. 

Ik vind dat het Pauze Project schitterend in elkaar zit, het is een uitgebreid en breed programma. Ik ben het vooral ook helemaal eens met de aanpak, het concept dat er achter zit!

Coach Karlijn doet dit ECHT goed, ze stelt de juiste vragen, ik heb heel veel gehad aan de individuele sessies. Over de coaching zelf ben ik zeer positief (en ik ben echt heel kritisch); dit is echt een heel goeie coach: zowel mentor (expertise) als coach (procesbegeleider). Tijdens de groepcoachingsessies helpt het om de anderen te horen. De individuele coaching sessies  vond ik echt geweldig, omdat het nog meer op maat is, je kent het programma en je kan het dan heel erg over de worstelingen hebben in het programma.

Ik vind dat het een ongelofelijk goed programma is, dat het zeer goed in elkaar steekt, goed opgebouwd en met veel onderbouwde kennis.

Ik zal nog blijven kijken naar de video's en het materiaal, ik vind het materiaal en de expertise echt TOP.

Ilse van Wijnendaele, 51 jaar

'' The secret of getting ahead is getting started''

 

- Mark Twain

Start jouw midlife make-over nu!

Het Pauze Project is een programma van 5 maanden met intensieve en professionele begeleiding. Om kwaliteit te garanderen zijn er per editie maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voorkom dat je op een wachtlijst komt en meld je nu aan voor het gratis online kennismakingsgesprek.

Zit de editie wel vol? Natuurlijk willen wij je nu ook al helpen, daarom hebben we veel informatieve blogs op onze inspiratiepagina. Zo kun je meteen  beginnen met een gezonde levensstijl. En sta je op de wachtlijst? Dan sturen wij je zo veel mogelijk tips en inside information, zodat je helemaal klaar bent voor de volgende editie.  

Midelife make-over overgang menopauze Photo by Cody Black on Unsplash
Women's Health

Is het voor jou ook

nu of nooit?

Womens' Health

MOOD BOOSTERS

Gezondheid coach

Ben jij klaar voor een nieuwe start?

Volg ons op sociale media

  • instagram icon
  • FB icon copy
  • youtubeicon
bottom of page